Επιτέλους η χώρα μας στο ευρωπαϊκό σύστημα του κώλου.. Θυμωμένο σχόλιο του Κώστα Πουτακίδη

Επιτέλους η χώρα μας στο ευρωπαϊκό σύστημα του κώλου.. Θυμωμένο σχόλιο του Κώστα Πουτακίδη

Δεν είναι το θέμα αν είμαι υπέρ ή κατά της συμβίωσης των ομοφυλοφίλων.. εξάλλου το τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρα του είναι δικαίωμα του.. αλλά έχω την εντύπωση ότι εδώ και μερικές δεκαετίες γίνεται μια οργανωμένη προσπάθεια από το σύστημα να αλλοιώσει οποιαδήποτε κοινωνική δομή πάνω στην οποία στηρίζονται οι αρχές και οι αξίες των ελλήνων..

Με εκνευρίζει αφάνταστα όταν οι πολιτικοί λελέδες και τα μέσα παραπληροφόρησης αναφέρονται με θυμό και αγανάκτηση ότι σε σχέση με τις ευρωπαϊκές χώρες για την νομιμοποίηση της συμβίωσης των ομοφυλοφίλων έχουμε μείνει τραγικά πίσω...και  μάλιστα έφτασε ο πρωθυπουργός της χώρας να ζητήσει συγνώμη που το πολιτικό σύστημα της χώρας άργησε την νομιμοποίηση του συστήματος του κώλου..!!!

Το ότι με την πολιτική τους έχουν ισοπεδώσει μια ολόκληρη κοινωνία .. καμία συγνώμη.!!!

Μην έχετε καμιά αμφιβολία για τις σκοπιμότητες του συστήματος που στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκτελούν κάθε ανθρώπινη αξία.. Εξάλλου όταν θέλεις να χειραγωγήσεις έναν λαό αλλοίωσε τις αξίες του και τον πολιτισμό του και θα τον έχεις εξουδετερώσει..

Χέστηκαν για τα πουσταριά.. εδώ λαούς και κράτη ισοπεδώνουν για τα συμφέροντα τους …σιγά που θα νοιαζόντουσαν για τα ανθρώπινα δικαιώματα..

Τέλος από χθες νιώθω υπερήφανος που και εμείς ως πολίτες αυτής της χώρας έχουμε ενταχθεί και επίσημα πλέον στο ευρωπαϊκό σύστημα του κώλου.. 

Κώστας Πουτακίδης

 


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία