Από τον Περδίκκα Πτολεμαϊδας θα τροφοδοτείται με φυσικό αέριο στα Γρεβενά

Από τον Περδίκκα Πτολεμαϊδας θα τροφοδοτείται με φυσικό αέριο στα Γρεβενά

Mε βάση τις μελέτες που έχουν γίνει, κρίθηκε ασύμφορη η επιλογή της Πορειάς Καστοριάς που αναφέρονταν στον αρχικό σχεδιασμό για την παροχή φυσικού αερίου στα Γρεβενά.
«Από την γραμμή του Περδίκκα Πτολεμαϊδας που θα δημιουργηθεί σταθμός υψηλής συμπίεσης , θα μπορεί να τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο η περιοχή των Γρεβενών», δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.
Υπογράμμισε δε, ότι «η παροχή φυσικού αερίου αποτελεί πρώτης προτεραιότητας θέμα για τους κατοίκους, οι οποίοι έχουν ανάγκη θέρμανσης 8 μήνες το χρόνο».
Ο Δήμαρχος Γρεβενών επεσήμανε, ότι με βάση τις μελέτες που έχουν γίνει, κρίθηκε ασύμφορη η επιλογή της Πορειάς Καστοριάς που αναφέρονταν στον αρχικό σχεδιασμό για την παροχή φυσικού αερίου στα Γρεβενά.
Παράλληλα, ενώ έκανε γνωστό ότι «το φυσικό αέριο θα μεταφέρεται με φορτηγά και βυτία σε δεξαμενές που θα βρίσκονται έξω από τα Γρεβενά , απ’ όπου μέσω του δικτύου θα έρχεται στους καταναλωτές της περιοχής».

πηγη: http://www.worldenergynews.gr/index.php/%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1/item/12317-apo-ton-perdikka-ptolemaidas-tha-trofodoteitai-me-fysiko-aerio-sta-grebena


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία