75 Χρόνια Ό ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ΄στην Πτολεμαΐδα

75 Χρόνια Ό ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ΄στην Πτολεμαΐδα

Σήμερα τετάρτη 11Οκτωβρίου ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ γιορτάζοντας τα 75 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας του στις 18:00 στα γραφεία του προσκάλεσε τον Πανοσιολογικότατο Αρχιμανδρίτη π. Αντώνιο Στυλιανάκη Παιδοψυχίατρο - Ψυχοθεραπευτή να ομιλήσει με θέμα "Μέθοδος απεξάρτησης από την μόδα της αμαρτίας κατά τον Άγιο Παΐσιο" ομιλία που προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στους παρευρισκομένους που κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Στην τελετή του Αγιασμού επ ευκαιρία της νέας εκκλησιαστικής περιόδου παρευρέθη και χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης π. Θεόκλητος παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Εορδαίας π. Αυγουστίνου και λοιπών Ιερέων. Ακολούθησε χαιρετισμός της προέδρου του Συλλόγου και σύντομη παρουσίαση των 75 ετών συνεχούς παρουσίας και φιλανθρωπικής δράσης του μέσω βίντεοπροβολής από προτζέκτορα.

Για να κλείσει η εκδήλωση με την ομιλία του λαλίστατου π. Αντωνίου Στυλιανάκη ο οποίος πήρε τα εύσημα τόσο του Επισκόπου π. Θεοκλήτου όσο και των υπολοίπων παρευρισκομένων αποδίδοντας με απλά και κατανοητά λόγια τον Λόγο του Αγίου Παισίου.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν αναφέραμε το σημείο του σύντομου προλόγου του στο οποίο είπε πως νοιώθει πολύ χαρούμενος και ευτυχής όταν παρευρίσκεται στην Πτολεμαΐδα αφού στην πόλη αυτή χειροτονήθηκε πριν από 20 έτη από τον τότε Μητροπολίτη μας αείμνηστο π. Αυγουστίνο Καντιώτη!!!!!!Video


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία