ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.

Σε μία υποτονική συγκέντρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα εχθές, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας πατήρ Θεόκλητος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδης, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Αδαμίδης, οι Δήμαρχοι των πόλεων Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών, Πτολεμαΐδας, Κοζάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Μεγαλόπολης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ν. Φλωρίνης και πλήθος από εργαζομένους της ΔΕΗ Α.Ε.

Μία συγκέντρωση η οποία κυμαινόταν στο ίδιο κλίμα με ανάλογη της Πτολεμαΐδας που έγινε προ μηνών και είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό τη σύμφωνη γνώμη για το επικείμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ Α.Ε.

Και είπαμε υποτονική γιατί ήτανε μικρή σε συμμετοχή, με βασικό πυρήνα τους κομμουνιστές οι οποίοι με τα συνθήματα τους απεδείκνυαν ότι υπήρχε συγκέντρωση για τα συμφέροντα της περιοχής και της ΔΕΗ Α.Ε.

Όπως προαναφέραμε, όλοι οι ως άνω προλαλήσαντες ήταν στο ίδιο πνεύμα με το τετριμμένο σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε.», με μόνη πιο ενοχοποιημένη τοποθέτηση του περιφερειάρχη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως αν προχωρήσει το ξεπούλημα της ΔΕΗ Α.Ε. θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη διακυβέρνηση του τόπου, με τις παραιτήσεις των Δημάρχων και του ιδίου ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει το κράτος, εφόσον θα υπάρχει κενό εξουσίας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ούτε τα δημόσια έργα των δήμων και της περιφερείας δε θα μπορούν να περπατήσουν, δε θα προχωρήσει το ΕΣΠΑ γιατί είναι οι μόνοι αρμόδιοι αυτοί οι ίδιοι και όχι κανένας άλλος της κυβέρνησης.Video


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία