Δάγκωμα αδέσποτου σκυλιού σε συμπολίτη στην Πτολεμαΐδα

Δάγκωμα αδέσποτου σκυλιού σε συμπολίτη στην Πτολεμαΐδα

Το κακό παράγινε αφού σκυλί απο τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην Πτολεμαΐδα επετέθη στον 24χρονο συμπολίτη μας Σάκκο Μιχαήλ απο πίσω χωρίς να τον καταλάβει και τον δάγκωσε προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό.
Ευτυχώς ο νεαρός δεν τα έχασε καταφέροντας μάλιστα να το απομακρύνει προλαβαίνοντας τα χειρότερα.
Το συμβάν έλαβε χώρα εχτές 2 Ιανουαρίου περί τις 23:00 στην περιοχή του 1ου Δημ. Σχολείου Πτολεμαΐδας οταν ο παθών πήγαινε να συναντήσει την παρέα του για διασκέδαση.
Διεκομίσθη απ ευθείας στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες εις μάτην όμως αφού το νοσοκομείο δεν παρείχε αντιτετανικό ορό με αποτέλεσμα να επισκεφτεί κάποιο φαρμακείο οπου και έκανε την ανάλογη ένεση .

Με το που πληροφορήθηκε το γεγονός ο πατέρας του παιδιού ο  οποίος δουλεύει στο Ναύπλιο ήρθε χωρίς δεύτερη σκέψη στην Πτολεμαΐδα και αφού σιγουρεύτηκε για την ομαλή πορεία της υγείας του παιδιού του, μετά απο καταγγελία που έκανε στον δημοσιογραφικό οργανισμό μας ( εφ. "Διαφάνεια, ptolemaidanews.gr ) προτείθεται να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά κατα παντός υπευθύνου λέγοντας μας χαρακτηριστικά πως θα προβεί στην ενέργεια αυτή μήπως και συναιτησθούν οι υπεύθυνοι φορείς και κάνουν κάτι για την απάλειψη του γεγονότος της άναρχης παρουσίας των αγελών των αδέσποτων -κατα τα άλλα συμπαθών - σκυλιών τα οποία εχουν γίνει στην κυριολεξία ο φόβος και ο τρόμος των συμπολιτών μας.
Η φωτό τα λέει ολα.


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία