ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σύγκρουση δύο οχημάτων στην εθνική οδό Πτολεμαΐδας – Ανατολικού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σύγκρουση δύο οχημάτων στην εθνική οδό Πτολεμαΐδας – Ανατολικού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πλαγιομετωπική σύγκρουση συνέβη μεταξύ των οχημάτων ΚΤΖ - 4729 ΖΜΡ - 4026 στον κάθετο της Εγνατίας οδούς λίγο πριν την στροφή προς το Ανατολικό, έξω από την πόλη της Πτολεμαΐδας .

Η σύγκρουση των δυο οχημάτων συνέβη σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 περί της 20:30 μ.μ. με υλικές ζημίες και τραυματισμούς. Τα δύο οχήματα εκ πρώτης όψεως πρέπει να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Αμέσως μετά τη σύγκρουση των οχημάτων καλέστηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τους οδηγούς και τους διακόμισε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας . Η κατάσταση του πρώτου οδηγού (ΚΤΖ  4729) δεν θεωρείται κρίσιμη αφού χτύπησε ελαφρώς στο χέρι και στη μύτη , ο δεύτερος δε οδηγός του οχήματος ΖΜΡ – 4026 τον μετέφεραν στο χειρουργείο χωρίς να γνωρίζουμε την κατάσταση την οποία βρίσκεται.

Αμέσως επαινέβει επί του ατυχήματος το τμήμα της τροχαίας της Πτολεμαΐδας το οποίο προχώρησε σε προανάκριση επί του ατυχήματος  και η πυροσβεστική  υπηρεσία για να καθαρίσει το χώρο από τα μέρη των δυο αυτοκίνητων που βρίσκεται επί της ασφάλτου. 
Photo Gallery
Video


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία