Κ. Τσιαρας Γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ. Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κυβερνήσει.

Κ. Τσιαρας Γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ. Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κυβερνήσει.

Στην κοπή της Βασιλόπιτας βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στην Πτολεμαΐδα καλεσμένος της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης ο Γραμματέας της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας. 

Πριν την κοπή της πίτας σε συνέντευξη προς τα Μ.Μ.Ε. ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξης:
Η Νέα Δημοκρατία έμαθε από τα λάθη της και πλέον είναι έτοιμη οποτε γίνουν οι εκλογές να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.
Σε ερώτηση για το σκάνδαλο Novartis που εμπλέκονται στελέχη του κόμματος του ανέφερε κατηγοριματικα πως πρόκειται περί ενός μεγάλου ψεύδους για αυτό τον λόγο συνηγορησε στην σύσταση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να φανεί η αλήθεια .
Πρόκειται περί μιας σκευωρίας προκειμένου η κοινή γνώμη να μην ασχολείται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της αφού η κυβέρνηση καθημερινά κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. ...Λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο βλέπε κατάργηση του Εμφια, κατώτερος μισθός στα 751 ευρώ, αύξηση συντάξεων, και άλλα πολλά με αποκορύφωμα να είναι ένα βήμα πριν κάνει το λάθος στην συμφωνία με τα Σκόπια στην επικείμενη ονομασία τους όταν μάλιστα την εποχή αυτή επικρατούν οι καλύτερες συνθήκες για λύση του ονόματος που συμφέρει την πατρίδα μας.
Ακόμη στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης που του έκανε ο συνεργάτης μας έκτου του σκανδάλου Novartis, που αφορούσε την θέση της Ν.Δ. Για την ονομασία των Σκοπίων ανέφερε κατηγοριματικα πως η Ν.Δ δεν το συζητάει αν το Κράτος των Σκοπίων με συνταγματική του αναθεώρηση δεν αλλάξει τις θέσεις του περί του εθνικού του αλλυτρωτισμού εις βάρος της Ελλάδος.
Photo Gallery
Video


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία