Άρωμα Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη από την εκδήλωση της ΕΛΕΎΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ

Άρωμα Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη από την εκδήλωση της ΕΛΕΎΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ

Μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του Hotel Vergina εχθές το απόγευμα στις 18:30 στην συμπρωτευουσα για να φιλοξενήσει τους παρευρισκόμενους συνέλληνες αφού πολλοί εξ αυτών παρακολούθησαν την εκδήλωση έξω από αυτήν.
Για μια ακόμη φορά η Θεσσαλονίκη έδωσε το μήνυμα για τον νυν υπέρ πάντων αγώνα της αναγέννησης της πατρίδας και την απελευθέρωση αυτής από σκλαβιά των δανειστών οι οποίοι την εξαθλίωσαν με την βοήθεια των νυν κυβερνώντων.
Με κεντρικό σύνθημα "για του Χριστού την Πίστην την Αγία " ξεκίνησε η εκδήλωση η οποία περιείχε "άρωμα Ελλάδος" από τις μεστές τοποθετήσεις των μελών της Ε.Ε της Ελεύθερης Πατρίδας,των οποίων μάλιστα διακοπτωνταν από τις συνεχείς επεφυμίες και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Μεταξύ άλλων αποφασίσθηκε το άνοιγμα γραφείων στην Θεσσαλονίκη και στις έδρες των νομών ανά τη χώρα μιας και όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι εγγραφές μελών μέσω του Ίντερνετ θέλοντας μαλιστα να γνωρίσουν από κοντά τις αρχές του ανελθόντως κόμματος, του κόμματος εξουσίας ...όπως τονίζουν οι διοικούντες αυτό.
Οι διάφορες φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο ρεπορτάζ που ακολουθούν αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.Video


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία