Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός για το 2018 – Βούτσης: Καλύτερος μέχρι τον επόμενο όπως έλεγε και ο Γκάλης

Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός για το 2018 – Βούτσης: Καλύτερος μέχρι τον επόμενο όπως έλεγε και ο Γκάλης

Κατατέθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη ο Προϋπολογισμός, του Κράτους για το 2018 και η εισηγητική του έκθεση.
Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε ότι η επεξεργασία του Προϋπολογισμού για το 2018 θα ξεκινήσει στην Επιτροπή Οικονομικών την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις συνεδριάσεις.

Στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση ο Προϋπολογισμός θα εισαχθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί σε πέντε συνεδρίασης με την ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής παραλαμβάνοντας σε ηλεκτρονική μορφή τον Προϋπολογισμό του Κράτους για το 2018 από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, του είπε: «Εύχομαι ο επόμενος προϋπολογισμός να είναι καλύτερος». Και πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο καλύτερος μέχρι τον επόμενο όπως έλεγε και ο Γκάλης συμφωνούμε».

Πηγη:http://www.newsit.gr/politikh/katatethike-o-proypologismos-gia-2018-xouliarakis-kalyteros-mexri-ton-epomeno-opos-elege-kai-o-gkalis/2299428/Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία