ΠΑΟ: «Ας αποδεχθεί ή ας απορρίψει η Μπρόντμπι την πρότασή μας για τον Πούκι»

ΠΑΟ: «Ας αποδεχθεί ή ας απορρίψει η Μπρόντμπι την πρότασή μας για τον Πούκι»

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε ασχολίαστες της δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρουλς Μπεχ για τα δημοσιεύματα και τις διαρροές από την Ελλάδα, σχετικά με τον Τεέμου Πούκι.

Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» επισήμαναν ότι έχουν κάνει επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή στη δανέζικη ομάδα, η οποία «έχει τη δυνατότητα να την αποδεχτεί, να την απορρίψει ή να τη διαπραγματευθεί».

Αναλυτικά, το σχόλιο του ΠΑΟ για τις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι: 

«Αυτό που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός είναι ότι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπρόντμπι για την απόκτηση του παίκτη, όπως κάνουν όλες οι ομάδες του κόσμου. 


Η Μπρόντμπι έχει τη δυνατότητα να την αποδεχτεί, να την απορρίψει ή να τη διαπραγματευθεί.  Όλα τα υπόλοιπα είναι προφανώς για εσωτερική κατανάλωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο παράγοντας της Μπρόντμπι μιλώντας νωρίτερα στην ιστοσελίδα «tipsbladet.bk» είχε τονίσει: «Αυτή τη στιγμή ο Πούκι είναι ποδοσφαιριστής της Μπρόντμπι. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, αλλά και να υπάρξει, θα το κρατήσουμε για μας. Δεν ξέρω πώς διαρρέουν την ατζέντα τους στα ΜΜΕ, αλλά αυτό είναι ενοχλητικό.

Σε ένδειξη σεβασμού στους άλλους, πρέπει να είσαι διακριτικός. Είναι καταστροφικό για μας. Μπορείτε να δείτε πόσο θόρυβο δημιούργησε στην ομάδα μας ότι κάποιος στην Ελλάδα ξεκίνησε να μιλάει γι’ αυτό που θέλουν. 

Νομίζω ότι ο Πούκι έχει επηρεαστεί και φαίνεται από το ότι έχασε μια ευκαιρία στο ξεκίνημα του αγώνα με την Κοπεγχάγη και μια ακόμα στο παιχνίδι με τη Λίνγκμπι. Προηγήθηκαν μετά από ένα λεπτό, έπειτα από δυο λεπτά είχε μια μεγάλη ευκαιρία και λίγο αργότερα, όταν μπορούσε να εκτελέσει ένα πέναλτι, δίστασε».

Πηγη:http://www.zougla.gr/sports/podosfero/pana8inaikos/article/pana8inaikos-as-apodex8i-i-as-aporipsi-i-mprontmpi-tin-protasi-mas-gia-ton-pouki


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία