Στοίχημα ΟΠΑΠ: Το όβερ της ημέρας (31/3) από τον... Οβερίξ

Στοίχημα ΟΠΑΠ: Το όβερ της ημέρας (31/3) από τον... Οβερίξ

Προτείνει ο... Οβερίξ

Καλημέρα σας συμπαίκτες μου... Γιγαντιαίο το κουπόνι σήμερα, όπως σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.

Βέβαια η είδηση δεν είναι αυτή. Η είδηση είναι ότι έχουμε και πάλι αγωνιστική δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Πάντως το χέρι μας δεν πάει σε καμία περίπτωση στους αγώνες της Super League, καθώς δεν γνωρίζουμε πως θα συμπεριφερθούν οι ομάδες μετά από τόσες μέρες απραξίας, κι ενώ οι ποδοσφαιριστές των ομάδων προέρχονται από υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Το ματς που έχουμε επιλέξει για σήμερα προέρχεται από τη Γ΄Γερμανίας. Η Τσέμνιτσερ θέλει επειγόντως τη νίκη καθώς έχει βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά τα τελευταία αρνητικά της αποτελέσματα.

Απέναντι στη Βέχεν η Τσέμνιτσερ (απ)έδειξε και πάλι ότι έχει μεγάλα αμυντικά κενά καθώς δέχτηκε τέσσερα γκολ σε διάστημα 12 λεπτών. Στον αντίποδα ωστόσο ευάλωτη αμυντικά είναι και η Χόνενχοφ, μετρώντας 11 όβερ και 5 μόλις under σε 16 ματς.

Δεδομένων λοιπόν των μεγάλων αμυντικών προβλημάτων που έχουν οι δύο ομάδες φρονούμε ότι δύσκολα η... μπίλια στο μεταξύ τους ματς δεν θα κάτσει στο όβερ. 

624. Τσέμνιτσερ-Χόνενχοφ όβερ 2.5 γκολ (1.65)

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προκειμένου να αναλύσετε τις αποδόσεις και να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

πηγη: http://www.zougla.gr/sports/bet/article/stixima-opap-to-over-tis-imeras-313-apo-ton-overiks


Πρόσφατα στην ίδια κατηγορία