Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
vittis 3012/23- 3012/24

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για τον Λάτο, ζητούν 900.000 ευρώ οι "νυχτερίδες"

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για τον Λάτο, ζητούν 900.000 ευρώ οι "νυχτερίδες"

Ο Τόνι Λάτο βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού, αλλά το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια λήγει σε έξι μήνες, με την ισπανική ομάδα να ζητά 900.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει στραφεί στην αγορά για παίκτες και ο Τόνι Λάτο είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στα υπόψιν των ερυθρόλευκων για τη θέση του αριστερού μπακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πειραϊκή ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για την απόκτησή του, με τον παίκτη να αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος τον θέλει στο ρόστερ του.

Μάλιστα, η ισπανική ομάδα φέρεται να ζητάει 900.000 ευρώ, αλλά το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε έξι μήνες. Ο Ισπανός δεν έχει ωστόσο, αποφασίσει ακόμη αν θα αποχωρήσει τώρα ή θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Βέβαια, δεν θα ανανεώσει με τη Βαλένθια, καθώς του προσφέρει συμβόλαιο για έναν χρόνο, αλλά με 50% μείωση αποδοχών. Την ίδια στιγμή, εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο 25χρονος έχει πρόταση και από την Μπολόνια και θα αποφασίσει τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Ο Ολυμπιακός τον θέλει και θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις της Βαλένθια. Ο Λάτο είναι το φαβορί και, παράλληλα, υπάρχουν επαφές με τον Σουάζο που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο.Πηγή: https://www.sport24.gr/

BINTEO
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ