Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
vittis 3012/23- 3012/24

Μάκης Βορίδης από την πολιτική συγκέντρωση - στην Κοζάνη - του Γιώργου Αμανατίδη, η Νέα Δημοκρατία θα είναι αλλά 4 χρονια κυβέρνηση .

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων DUFAS χθες Σάββατο στις 19:30 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμανατίδης προχώρησε σε πολιτική συγκέντρωση - ομιλία φιλοξενώντας παράλληλα τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.
Λόγω του αδιαχώρητου που δημιουργήθηκε πριν καν ξεκινήσει η εκδήλωση πολύς κόσμος αναγκάστηκε να αποχωρήσει.
Στην τοποθέτηση του ο υπουργός Μάκης Βορίδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα έργα που υποσχέθηκε η κυβέρνηση και τα πραγματοποίησε μέχρι τελικής απόκλισης...όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ μείωση των φόρων η καταπολέμηση της βίας και ανομίας ιδίως στα πανεπιστήμια που κατάργησε το άσυλο κ.λ.π .
Τέλος μετά από όλα αυτά και άλλα πολλά ανέφερε πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας άνηκε, ανήκει και θα ανήκει στην δεξιά παράταξη με ότι αυτό συνεπαγεται.
Τέλος εξέφρασε την άποψη πως και την επόμενη τετραετία θα είναι πάλι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία καθώς και για πολλές ακόμη στο μέλλον!!!
Ο Γιώργος Αμανατίδης ξεκινώντας έκανε αναφορά στους πρόσφατα  αδικοχαμένους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας τον υποσμηναγό Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα και τον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη λέγοντας πως στην μνήμη όλων μας θα είναι αθάνατοι.
Αναφέρθηκε ακόμη μεταξύ άλλων στον λόγο για τον οποίο ασχολήθηκε με την πολιτική αφού η ενασχόληση του γενικά  με θέματα ανάπτυξης του έδωσε το δικαίωμα να στραφεί στην πολιτική και να τα εφαρμόσει όλα τα προηγούμενα με τον καλύτερο τρόπο ως βουλευτής.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ο υφ. Μεταφ. Και βουλευτής Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλουτας, στελέχη του πρώτου και δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και τέλος στελέχη και μέλη του κόμματος της  Νέας Δημοκρατίας!!!Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr

BINTEO
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ