Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
vittis 3012/23- 3012/24

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Εορδαίας Αναστασίας Πράπα, για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Εορδαίας Αναστασίας Πράπα, για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Αγαπητοί μαθητές μας.

Εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων ευχόμαστε σε όλους υγεία και υπομονή και ακολούθως δύναμη και αισιοδοξία, παράγοντες απαραίτητοι στην προσπάθεια, στον αγώνα που καλείστε να καταβάλετε για την εισαγωγή σας στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση.

Ταξιδέψτε λοιπόν με προορισμό την Ιθάκη σας με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Εξάλλου οι μάχες στη ζωή είναι πολλές, μέσα από αυτές γινόμαστε δυνατοί, προσεκτικότεροι και γενικά πιο έτοιμοι. Κρατήστε σφιχτά στα χέρια σας, στην ψυχή σας, στην ζωή σας τις διαχρονικές εκείνες αξίες, όπως η αγάπη, η ανεκτικότητα, ο ανθρωπισμός και τόσες άλλες που αποτελούν τη λύδια λίθο τόσο της προσωπικής όσο και της κοινωνικής ευτυχίας.

Η διαδικασία των εξετάσεων είναι η απαρχή μιας σειράς συνεχόμενων δυσκολιών.

Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους τους υποψηφίους αλλά και στους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου αίσια να είναι η έκβαση του αγώνα που δίνουν.

Καλή Επιτυχία!!!!!Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ