Ο αρχιτέκτονας της ιστορικής επιτυχίας του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης γνώρισε την αποθέωση στο αεροδρόμιο. Οι φίθλαθλοι της ομάδας κατά την υποδοχή των Κυπελλούχων σήκωσαν στα χέρια τον 50χρονο τεχνικό.
Ο Χρήστος Κόντης είχε μια ολοκληρωτικά δική του στιγμή στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όταν αφίχθη η ομάδα του ΟΦΗ και γνώρισε την απόθεωση από τους φιλάθλους της ομάδας μετά την ιστορική επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Ο αρχιτέκτονας της ιστορικής αυτής πορείας έγινε αποδεκτός σαν ήρωας, καθώς οι οπαδοί τον σήκωσαν στα χέρια για τον αποθεώσουν και να τον ευχαριστήσουν για τις στιγμές που τους προσέφερε η ομάδα τους.
Η αποστολή του ΟΦΗ, η Κύπελλουχος, επέστρεψε στη βάση της τα ξημερώματα λίγο πριν από τις 06:00 με το Ηράκλειο να… καίγεται ασταμάτητα από το τελευταίο σφύριγμα του Ευαγγέλου έως την άφιξη.
Πηγή: https://www.sport24.gr/
