Τραγική εξέλιξη είχε το σοβαρό περιστατικό, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε αγροτική περιοχή έξω από τον Κρόκο Κοζάνης, καθώς ο 67χρονος αγρότης που είχε τραυματιστεί βαριά, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί -σύμφωνα με πληροφορίες- πιθανότατα από αυτοσχέδια «πιστόλα», που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση τυφλοπόντικων σε καλλιέργειες κρόκου, και είχε μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Την ίδια ημέρα, δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε στην περιοχή της Ακρινή Κοζάνης, στον δρόμο προς Καλύβια, όπου σημειώθηκε ανατροπή φορτηγού που μετέφερε ξύλα. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός, που πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε κάποια στροφή, πρόλαβε να πηδήξει από το φορτηγό πριν αυτό καταλήξει σε γκρεμό. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε πεζός προς τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για να ζητήσει βοήθεια. Ο οδηγός έχει τραυματιστεί ελαφρά και μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για ιατρικές εξετάσεις.
Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τα αίτια και των δύο περιστατικών.
ΕΡΤ Κοζάνης – Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου
Πηγή: https://www.ertnews.gr/