Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026

Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Κοζάνης - Δήλωση συμμετοχής σε επιμορφωτική δράση για τον γαστρονομικό τουρισμό στη Σιάτιστα

Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Κοζάνης - Δήλωση συμμετοχής σε επιμορφωτική δράση για τον γαστρονομικό τουρισμό στη Σιάτιστα

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του για τη δυνατότητα συμμετοχής σε επιμορφωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026, από τις 17:00 έως τις 20:30, στην αίθουσα «Αναστάσιος Δάρδας» του Τραμπαντζείου Γυμνασίου Σιάτιστας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη ΜΕΤΑΒΑΣΗ Μ.Α.Ε. και τα Κέντρα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Απασχόλησης Κοζάνης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης, με θέμα «Θεματικός τουρισμός: ψηφιακή καινοτομία και τοπική ταυτότητα».

Στο επίκεντρο της δράσης θα βρεθούν οι τουριστικές διαδρομές, ο οινοτουρισμός και ο πολιτιστικός τουρισμός, με έμφαση στη συμβολή των αυθεντικών γαστρονομικών εμπειριών στην ανάπτυξη βιώσιμων τουριστικών προϊόντων.

Παράλληλα, στον κάτω χώρο του Τραμπαντζείου θα λειτουργήσει έκθεση τοπικών προϊόντων, όπου οινοποιεία, τυροκομεία και μελισσοκόμοι του Δήμου Βοΐου θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα, την ιστορία και την παράδοσή τους. Η συμμετοχή αφορά αποκλειστικά παρουσίαση προϊόντων, χωρίς δυνατότητα πώλησης.

Οι μελισσοκόμοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εκθέτες καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 4 Ιουλίου 2026, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 24610 28104. Όσοι επιθυμούν μόνο να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δεν απαιτείται να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής.

 

φόρμα συμμετοχής 

 

https://forms.gle/TVcS9BSgLyTxgT2M7

 

 

Κώστας Βάνης
 



Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr




ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ