Σε συνάντηση γνωριμίας και ανοιχτής συζήτησης με φίλα κείμενους προς το κόμμα της ''Ελληνικής Λύσης'', προχώρησε ο Υποψήφιος βουλευτής Πεσιρίδης Ιωάννης σε κεντρική καφετέρια της Πτολεμαΐδας, εχθές Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 19:00.
Είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στην δική του υποψηφιότητα καθώς και στις θέσεις της ''Ελληνικής Λύσης'', συνεχίζοντας την εδώ παραμονή του σε ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκομένους απαντώντας στα ερωτήματα που του τέθηκαν!!!
Αν και νεοεισερχόμενος στον πολιτικό στίβο (κάτι που το καταμαρτυρεί η ηλικία των 33 ετών που διανύει) ήταν χείμαρρος κυριολεκτικά με τον μεστό του πολιτικό λόγο καθώς και με τα επιχειρήματα που έθετε επί παντός επιστητού που αναφερόταν , τα οποία φυσικά δεν δεχόντουσαν αμφισβήτηση.
Η τοποθέτηση του μεταδίδονταν συγχρόνως μέσω Ιντερνέτ τόσο στον πανελλαδικό χώρο όσο και παγκοσμίως , δίνοντας την ευχέρεια να μπορούν να τον παρακολουθήσουν όποιοι το επιθυμούν όσο μακριά και αν βρίσκονται.
Η όλη παρουσία του δίνει το δικαίωμα σε αυτούς που τον παρακολουθούν να κρίνουν πως πρόκειται για ένα καταρτισμένο άτομο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν έμπειρο στην πολιτική. Ακόμα πρόκειται για ένα νεαρό άτομο που διακατέχεται σε υπέρτατο βαθμό από Θρησκευτικά και Πατριωτικά αισθήματα, κάτι που το έχει ανάγκη η σημερινή Βουλή και κατ επέκταση η Πατρίδα στους δύσκολους καιρούς που διανύει την σημερινή εποχή!!!
Από τέτοιους πολιτικούς έχει ανάγκη η Πατρίδα, άτομα τα οποία λειώνουν τα πεζοδρόμια κυριολεκτικά για τα ''προς το ζην'' και όχι από τους περισσότερους νυν πολιτικούς που είναι ανεπάγγελτοι που σκέφτονται μόνο για τον ''υπέρ πάρτης αγώνα'' παρά για το καθήκον για το οποίο ''ετάχθησαν'' να επιτελέσουν!!!
Εντός των ημερών πρόκειται να εγκατασταθεί σε χώρο στο κέντρο της Πτολεμαΐδας που θα στεγάσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα, όπου συγχρόνως θα δέχεται και τους πολιτικούς του φίλους, αφού πάντα προέχει η εργασία και μετά όλα τα άλλα.
Κώστας Βάνης
Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr


