Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου η δράση δωρεάν στείρωσης αδέσποτων γατών που διοργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου, με συνολικά 152 αδέσποτες γάτες από τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου να στειρώνονται.
Ο Δήμος Αμυνταίου ευχαρίστησε τους φιλόζωους πολίτες που συνέβαλαν στη συλλογή και μεταφορά των αδέσποτων γατών στο καταφύγιο, καθώς και τους εθελοντές φιλόζωους για την έμπρακτη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.
Ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στις επιχειρήσεις ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ, ΔΟΥΜΚΟΣ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, DELLAGO, DE NIRO, SOCIAL, ΤΡΑΠΕΖΑ και MERLOT, καθώς και στην GREEK ANIMAL RESCUE για τη σημαντική στήριξή τους.
Η ανταπόκριση των πολιτών ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η στείρωση όλων των γατών που είχαν δηλωθεί από ενδιαφερόμενους δημότες.
Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει δεύτερη φάση της δράσης το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να καλυφθούν και οι υπόλοιπες ανάγκες.
Κώστας Βάνης
Πηγή: Συντακτική ομάδα PtolemaidaNews.gr
