Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11.10.2026) στη Γλυφάδα.
Θύμα δολοφονίας ήταν ένας 52χρονος με ποινικό παρελθόν με τους δράστες να έχουν μελετήσει κάθε του κίνηση πριν προβούν στην εκτέλεσή του στη Γλυφάδα. Είχε το προσωνύμιο Παπαγάλος και είχε εμπλοκή σε περιστατικά με εκβιασμούς και οπαδικό υπόβαθρο.
Όλα λοιπόν δείχνουν ότι οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι, γνώρισαν τις κινήσεις του και τον πυροβόλησαν, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του.
Όταν βγήκε από το σπίτι του λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου επιβιβάστηκε στη μηχανή του και εκείνη την ώρα τον εκτέλεσαν εν κινήσει.
Η δολοφονία έγινε με 9άρι πιστόλι με το θύμα να δέχεται πυροβολισμούς πισώπλατα. Πέντε ή έξι σφαίρες φέρεται να τον βρήκαν στη πλάτη και μία στο κεφάλι και υπέκυψε δίπλα στο εργοτάξιο. Να σημειωθεί πως δεν είχε πάνω του κάποιο όπλο.
Όταν τον πυροβόλησαν το 52χρονο θύμα ήταν πάνω στη μηχανή και κινούνταν. Έτσι εξηγούνται και τα πισώπλατα χτυπήματα.
Ο 52χρονος είχε πλούσιο ποινικό ιστορικό αφού ήταν στην ομάδα της μαφιόζικης οργάνωσης του Γ. Μοσχούρη, γνωστού και ως «Θαμνάκια» που δολοφονήθηκε Ρωσόφωνους εκτελεστές με εντολή της Ρωσόφωνης μαφίας του Έντικ, στο Χαλάνδρι, τον Απρίλιο του 2025, έξω από ιδιωτική κλινική.
Είχε συλληφθεί μάλιστα το 2015 ως μέλος της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας. Σύχναζε και εργαζόταν σε δύο πολύ γνωστά νυχτερινά κέντρα της Παραλιακής.
Η πιο πρόσφατη περιπέτειά του με τον νόμο ήταν το 2024 που είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και ήταν έξω με περιοριστικούς όρους.
Οι Αρχές πιστεύουν πως ο τρόπος εκτέλεσής του παραπέμπει περισσότερο σε μαφιόζικου τύπου ξεκαθάρισμα και προς τα εκεί στρέφονται κυρίως οι έρευνες, άλλωστε φαίνεται πως είχε προστριβές με αντίπαλες συμμορίες και με άτομα από την Αλβανική Μαφία.
O άνδρας επίσης ήταν οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού. Ο Ν.Γ. ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί το 2015 για εμπλοκή του σε κύκλωμα εκβιαστών, ενώ το 2018 στο ΟΑΚΑ είχε πυροβολήσει και τραυματίσει άλλον οπαδό του Παναθηναϊκού.
Επίσης, είχε πυροβολήσει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έξω από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού έναν άλλον οπαδό της ίδια ομάδας. Σχηματίστηκε δικογραφία και συνελήφθη το 2022.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Πηγή: https://www.newsit.gr/
